Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di cipolla in quarti
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 650 g di seppie, ad anelli
- 600 g di acqua
- 5 g di dado per brodo vegetale
- 400 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1753.1 kJ / 419 kcal
- Protein
- 33.9 g
- Carbohydrates
- 36.3 g
- Fat
- 15.3 g
- Saturated Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 9.3 g
- Sodium
- 802.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Baccalà all'olio con scarola e olive
1 Std. 10 Min
Seppie in zimino
40min
Manzo ai carciofi e olive a Cottura Lenta
2h
Stracotto di manzo ai carciofi
3 Std. 25 Min
Baccalà alla cappuccina
55min
Polpette al sugo a Cottura Lenta
3 Std. 40 Min
Pesce persico ai carciofi
30min
Stracotto di manzo di Razza Piemontese a Cottura Lenta con piselli e polenta
8 godz. 30 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo ai funghi con cous cous di cavolfiore
45min
Baccalà alla ligure
1h
Coniglio alla ligure
3h 20min