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Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Olio all'aglio
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio, privato dell'anima
Cime di rapa piccanti
- 500 g di acqua
- 600 g di cime di rapa
- cubetti di ghiaccio q.b per raffreddare
- 3 filetti di acciuga
- 1 peperoncino
Baccalà in olio cottura
- 1000 g di olio di semi di girasole
- 4 foglie di salvia fresca
- 500 g di baccalà dissalato
Terminare la preparazione
- taralli q.b. per servire
- Nutrition
- per 2 porzioni
- Calories
- 17899.2 kJ / 4278 kcal
- Protein
- 115.3 g
- Carbohydrates
- 17 g
- Fat
- 439.2 g
- Saturated Fat
- 46.8 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 23.1 mg
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