Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di cipolla rossa a listarelle
- 90 g di speck a listarelle
- 50 g di vino rosso
- 250 g di pane di segale casereccio secco, a tocchetti
- 1 foglia di alloro fresca
- 2 uova
- 700 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- erba cipollina fresca tritata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1086.2 kJ / 259.6 kcal
- Protein
- 11 g
- Carbohydrates
- 23.6 g
- Fat
- 8.4 g
- Saturated Fat
- 2.9 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 38.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Risotto con salsiccia e uva
40min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1h 5min
Lonza, salsicce e cipolle
50 min
Insalata fichi, bacon e bacche di goji
20 min
Subrics
50 min
Crema di carote e zenzero
20 min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Cirighet
30 min
Bloody Mary
10 min
Risotto con uva e gorgonzola
35 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Zuppa di baita
45 min