Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- 800 g d'asperges blanches, nettoyés
- 70 g de vin blanc
- 6 jaunes d'œufs
- du sel
- du poivre moulu
- 1 c. à café bombée d'estragon frais, haché
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 503 kJ / 120.2 kcal
- Protein
- 7.7 g
- Carbohydrates
- 9.1 g
- Fat
- 5.6 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodium
- 19.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Asperges sauce mousseline
1h
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Asperges et pommes de terre sauce hollandaise
50 min
Asperges à la vinaigrette aux oeufs
40 min
Asperges et jambon sauce hollandaise
1h
Asperge et saumon sauce hollandaise
35 min
Paupiettes de veau au céleri et au camembert
1 Std. 40 Min
Poireaux vinaigrette au miso
35 min
Endives braisées gratinées au parmesan
50 min
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Poireaux vinaigrette
35 min
Endives au jambon gratinées au comté
13h