Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 500 g d'eau
- du sel
- 200 g d'asperges
- 2 œufs durs, écalés
- 200 g de mascarpone
- 1 pincée de piment d'Espelette
- du poivre moulu
- 3 brins de menthe fraîche, ciselés
- 1 c. à café de graines de pavot
- 6 filets d'huile d'olive, pour la finition
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 827 kJ / 169 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 2 g
- Fat
- 17 g
In Collections
Alternative recipes
Terrine de fromage frais aux herbes
2h 20min
Aspic d'asperges
24h
Petits flans aux asperges
55min
Bûche salée au saumon
3h
Dôme de fruits en gelée
3h 20 min
Pannacotta feta et coulis de poivron
2h 40 min
Verrine bicolore aux radis et fromage de chèvre
20min
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min
Cannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 Std. 15 Min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1h 45min
Verrines de betterave au crabe
15 min
Mousses de betterave en deux façons
15 min