Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 750 g di vino rosso
-
100
g di vino Porto
or 100 g di acqua - 250 g di acqua
- 350 g di zucchero
- 2 stecche di cannella
- 2 bacche di anice stellato
- 2 pezzi di scorza di arancia (1x3 cm circa)
- 4 pere Kaiser o coscia (circa 180 g l'una), sbucciate
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2645 kJ / 631 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 116 g
- Fat
- 0 g
- Saturated Fat
- 0 g
- Fibre
- 6 g
- Sodium
- 12 mg
In Collections
Alternative recipes
Salsa verde "Bagnet"
15 min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Lingua sottovuoto con salsa verde
16 godz. 30 min
Crème caramel (TM6)
4h
Zabaione (TM6)
15 min
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8 Std. 45 Min
Tarte tatin
2hod. 30min
Pere al vino rosso
3u. 20min
Pesche a cottura lenta gratinate al cioccolato e amaretto
2hod. 30min
Pere insaporite (400 g)
15 min
Pere al vino con crema inglese
4h 30min
Pere al vino rosso
3u. 20min