Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di Parmigiano reggiano
- 200 g di latte
- 25 g di burro
- 20 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata
- 500 g di acqua
- 200 g di cardi puliti, a pezzi (2cm)
- 20 g di pangrattato
- 1 uovo
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 569 kJ / 136 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 8.9 g
- Fat
- 4 g
In Collections
Alternative recipes
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Castagnaccio
1 godz.
Salsa verde "Bagnet"
15min
Sformato di cavolfiore e spinaci
1 godz.
Gnudi toscani
40 min
Soufflè ai cardi al vapore
1h 20min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1 godz.
Pappa al pomodoro
35 min
Sformatini ai porri
55min
Cardi gratinati
40 min
Flan di asparagi con salsa al Parmigiano
1h 15min
Sformatini di finocchi
1 Std. 30 Min