Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta brisée
- 150 g di farina tipo 00
- 75 g di burro freddo a pezzi
- 50 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Crema di porri
- 400 g di porri a pezzi (solo la parte bianca)
- 1 cucchiaino di sale
- 30 g di burro a pezzi
- 1 cucchiaino di farina tipo 00
- 400 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 60 g di panna (min. 30% di grassi) + q.b.
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1840 kJ / 439.8 kcal
- Protein
- 6 g
- Carbohydrates
- 46.3 g
- Fat
- 27.5 g
- Saturated Fat
- 17 g
- Fibre
- 2.8 g
- Sodium
- 679 mg
In Collections
Alternative recipes
Crema di porri gratinata
50 Min
Gazpacho di zucchine con stracciatella e guanciale
1hod.
Porri in crema delicata
35 min
Vellutata di pomodoro e basilico
30 min
Zuppa di cipolle
1hod.
Gazpacho di pomodoro e basilico
15 min
Vellutata di porri
40 Min
Vellutata di porri, funghi e pancetta
40 Min
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1hod.
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40 Min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min