![Riz à la morue et aux moules Riz à la morue et aux moules](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/bd5f364d-ee91-48a5-9086-6f99fe90d83a/Derivates/3e333920-a4f3-4f7e-b484-226f0ec0ea26.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'oignon jaune, coupé en deux
- 15 g d'huile d'olive
- 200 g de riz basmati
- 600 g d'eau
- 1 dose de safran en poudre
- 1 c. à café de paprika doux
- 100 g de tomates confites, coupées en dés
- 50 g d'olives noires dénoyautées
- 150 g de poivron rouge, coupé en lanières
- 500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 300 g de morue dessalée, coupée en morceaux (voir "Conseil(s)")
- 125 g de chorizo doux, coupé en rondelles fines
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 2287.3 kJ / 546.3 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 48.5 g
- Fat
- 26.3 g
- Saturated Fat
- 7 g
- Fibre
- 4 g
- Sodium
- 1962 mg
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