Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Poolish
- 175 g di acqua
- 1 g di lievito di birra fresco
- 175 g di farina tipo 1 forte (almeno W300)
Pane
- 1675 g di acqua (di cui 175 g fredda)
- 120 g di farina integrale
- 200 g di farina tipo 1 + q.b.
- olio extravergine di oliva q.b.
- 1 g di lievito di birra fresco
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1199 kJ / 286 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 57 g
- Fat
- 1 g
- Fibre
- 4.8 g
In Collections
Alternative recipes
Lievito madre disidratato
24 godz. 10 min
Panettone gastronomico natalizio
7h
Ravioli ricotta e spinaci
10 Std.
La colomba perfetta
7h
Malto d'orzo
51 Std.
Gelato alla frutta secca con crumble agli agrumi e lavanda
17h 15min
Panettone
6h 30min
Girelle al Rum e arancia
7h 30min
Pane ai semi di girasole
22h
Pasta fresca tipo Trofie
30 Min
Grissini torinesi
1 godz. 35 min
Pane veneziano
18 godz. 30 min