Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Biskuit
- 80 g Zucker und etwas mehr zum Bestreuen
- 3 Eier
- 60 g Mehl
- 1 ½ TL Weinstein-Backpulver
- 45 g Speisestärke
- Wasser zum Bestreichen
Füllung und Dekoration
- 3 Blätter weiße Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 75 g Zucker
- 1 TL Limettenschale
- 1 Pck. Sahnesteif
- 250 g Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
- 150 g Beeren, gemischt, frisch, in Würfeln
- 200 g Quark
- Puderzucker zum Bestäuben
- Nutrition
- per 1 Stück
- Calories
- 818 kJ / 195 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 23 g
- Fat
- 9 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Schwarzwälder Kirschtorte
3 Std.
Käse-Sahne-Torte
6 Std.
Biskuit
1 Std. 50 Min
Schoko-Mocca-Torte
9h 30min
Schoko-Bananen-Schnitten
2 Std.
Pfirsich-Biskuitrolle
2 godz. 10 min
Erdbeer-Biskuitrolle mit Limette
10 Std.
Hochkant-Schoko-Torte
10 Std.
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5 Std.
Schoko-Biskuitrolle
14 Std.
Biskuitrolle mit Himbeersahne
2 Std. 30 Min
Zimt-Biskuit-Rolle
45 min