Arancini agli asparagi (senza glutine)

Arancini agli asparagi (senza glutine)

3.0 10 ratings
Prep. 20 min
Total 1 h 10 min
15 pezzi

Ingredients

Arancini
  • di Parmigiano reggiano
    20 g
  • di acqua
    700 - 750 g
  • di asparagi
    125 g
  • di scalogno
    40 g
  • di burro a pezzi
    30 g
  • di riso Carnaroli
    100 g
  • di vino bianco
    50 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe nero macinato
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 pizzico
Terminare la preparazione
  • uovo
    2
  • pangrattato senza glutine q.b.
  • olio di arachidi

Nutrition per 1 pezzo

Calories 101.5 kcal / 424.8 kJ
Protein 1.9 g
Fat 7.4 g
Carbohydrates 7.2 g
Fibre 0.3 g
Saturated Fat 2.2 g
Sodium 98.2 mg

Like what you see?

This recipe and more than 100 000 others are waiting for you!

Register for our 30-day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

Sign up for free More information


You might also like...