Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g di farina tipo 0
- 200 g di farina tipo 00
- 1280 g di acqua
- 150 g di latte intero
- 7 g di lievito di birra fresco
- 50 g di burro a pezzi
- 70 g di zucchero
- 1 uovo
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- 100 g di burro morbido a tocchetti + q.b.
- zucchero a velo, a piacere
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 1022.9 kJ / 244.5 kcal
- Protein
- 4.9 g
- Carbohydrates
- 32.2 g
- Fat
- 11.6 g
- Saturated Fat
- 6.6 g
- Fibre
- 1 g
- Sodium
- 13.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Focaccia a bastone
5 Std.
Ghirlanda dolce di Natale
4 Std. 30 Min
Pandoro TM6
15h 15min
La colomba perfetta
7h
Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive
2 Std. 30 Min
Bignè craquelin
2 Std.
Cinnamon rolls
4 Std.
Focaccia ad alta idratazione TM6
5 Std.
Danubio salato
3 Std.
Focaccia millebolle
28h
Focaccia barese TM6
4 Std.
Torta della nonna (TM6)
1 Std. 30 Min