Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Starter
- 125 g di latte intero
- 25 g di farina di farro
Ghirlanda
- 245 g di latte intero, freddo
- 500 g di farina di farro + q.b.
- 5 g di sale
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
70
g di zucchero grezzo di canna
or 70 g di zucchero - 50 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 1 uovo, sbattuto
- mandorle a lamelle, a piacere
- granella di zucchero, a piacere
- Nutrition
- per 1 Ricetta completa
- Calories
- 12247 kJ / 2927 kcal
- Protein
- 90 g
- Carbohydrates
- 450 g
- Fat
- 78 g
- Fibre
- 23 g
In Collections
Alternative recipes
Torta di rose brioches con crema pasticcera alle fragole
4h
Trecce dolci
4h
Pane in cassetta semplice
19h
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Pane alla zucca e mandorle
5h
Cappelli della befana
2h
Pane speziato
19h
Pane semplice
4h
Pane alla zucca con uvetta
19h
Treccia al latte
2h 30 min
Pane integrale alla curcuma
16sa