Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Estragon-Senfbutter
- 5 Stängel Estragon, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL körniger Senf
- 1 TL Senf
- ½ TL Zitronenschale
- ½ TL Meersalzflocken
- 4 - 5 Prisen Pfeffer, gemischt, frisch gemahlen
Nackensteaks
- 1300 g Wasser
- 2 TL Zitronensaft
- 4 Schweinenackensteaks, mariniert (à ca. 150 g)
- Öl zum Braten
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 2306 kJ / 550 kcal
- Protein
- 28 g
- Carbohydrates
- 1 g
- Fat
- 49 g
- Fibre
- 0.2 g
In Collections
Alternative recipes
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1h 20min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Schweinefilet in Bacon mit Barbecue-Butter
1 godz. 25 min
Boeuf Bourguignon
3 Std. 30 Min
Lammfilets mit Lavendel
13 Std.
Kalbskoteletts Sous-vide
1h 10min
Rindersteaks (medium) mit Kräuter-Knoblauch-Butter
1 godz. 25 min
Rinderfond aus Fleischabschnitten und Knochen
3h 50min
Slow Cooking Rindfleisch mit Pilzen
5h 20min
Rindfleisch-Nudelsuppe aus Rinderfond
4 godz.
Rinderfiletsteaks Sous-Vide
1 godz. 30 min
Rinderfilet Sous-Vide für sechs
1 godz. 30 min