Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di zucchine a tocchetti (1-2 cm)
- 250 g di salsiccia cruda, sgranata
- 700 g di acqua
- 1 dado per brodo di carne
- 320 g di pasta secca tipo penne
- 10 fiori di zucca, puliti e a listarelle
- 1 pizzico di sale
- Parmigiano Reggiano in scaglie, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2439.9 kJ / 582.8 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 28.2 g
- Saturated Fat
- 8.3 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodium
- 618 mg
In Collections
Alternative recipes
Pasta patate e speck
40min
Spaghetti integrali, tonno, limone e rucola
25min
Paccheri zucca e salsiccia
30min
Pasta con crema di fave e salmone
35min
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30min
Farfalle asparagi, pancetta e zafferano
35min
Fusilli porri, radicchio e salsiccia
30min
Pasta con ragù bianco e piselli
40min
Trofie con fiori di zucca, zucchine e crudo
40min
Penne risottate broccoli, salsiccia e olive
40min
Pasta tonno e olive
35min