Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di vino rosso, tipo primitivo
- 2 chiodi di garofano
- 2 foglie di alloro fresche, lavate (o secche)
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di salsiccia, tipo a punta di coltello
- 10 g di burro
- 10 g di farina tipo 00
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2213 kJ / 526 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 3 g
- Fat
- 46 g
- Fibre
- 0 g
In Collections
Alternative recipes
Salsiccia, patate e broccoli sottovuoto
3h 55min
Involtini di cotica al sugo
1h 10 min
Pollo con peperoni di Pontecorvo
1h
Bocconcini di agnello dorati
15 min
Scaloppine di vitello al limone
25 Min
Pollo ai peperoni
1 godz. 5 min
Pollo al limone
50 min
Salsiccia e cardoncelli
55 min
Frittata con patate e cipollotti di Tropea
1h
Pollo in umido ai funghi
50 min
Scaloppine ai funghi
40 min
Pollo alla cacciatora
50 min