Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
La veille
- 250 g de lait (25 cl)
- 30 g de beurre fondu
- du sel
- du poivre moulu
- 1 œuf entier
- 50 g de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
Le jour même
- 80 g de jambon cuit, en dés
- 60 g d'emmental, en dés de 2 cm de côté
- beurre fondu, pour les moules
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 145.3 kJ / 34.7 kcal
- Protein
- 1.8 g
- Carbohydrates
- 1.9 g
- Fat
- 2.2 g
- Saturated Fat
- 1.2 g
- Fibre
- 0.1 g
- Sodium
- 39.3 mg
Alternative recipes
Minicannelés au chorizo
12 Std.
Gougères au comté
45min
Cookies au chorizo et aux tomates séchées
50min
Mousse de saumon fumé, crémeux d'avocat
1 Std. 35 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15 min
Madeleines jambon-comté
1 Std. 35 Min
Minichoux au chèvre et au basilic
55min
Sablés au pesto et au parmesan
35min
Cannelés au thon
40min
Minibouchées aux saint-jacques et safran
40min
Minicakes au fromage et aux lardons
40min
Mousse de tomate au basilic
3 Std. 30 Min