Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 300 g d'eau
- 250 g de petits pois surgelés
- 40 g de purée d'amande
- 50 g de fromage frais, type St Môret® ou Philadelphia®
- 2 c. à soupe de jus de citron
- du sel
- du poivre moulu
- Nutrition
- per 300 g
- Calories
- 2528.4 kJ / 604.3 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Carbohydrates
- 47.4 g
- Fat
- 35.2 g
- Saturated Fat
- 8.4 g
- Fibre
- 17 g
- Sodium
- 403.1 mg
Alternative recipes
Sablés parmesan, olives et romarin
1 Std.
Dip de feta et de poivron (ktipiti grec)
20 Min
Tartinade de tomates séchées
10 Min
Cookies fleur de sel, parmesan et herbes de provence
45 Min
Houmous de petits pois
55 Min
Tartinade de lentilles corail aux noix
15 Min
Rillettes de carotte aux herbes et épices
2 Std. 15 Min
Tartinade pimentée de haricots rouges
10 Min
Tartinade à l'italienne de haricots blancs
10 Min
Guacamole de petits pois
20 Min
Houmous de haricots blancs et noix de cajou
15 Min
Tartinade de courgette
4h