![Makis bretons au saumon fumé, salade d'agrumes Makis bretons au saumon fumé, salade d'agrumes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/157c8209-0cf0-4243-989c-e2cf1c120ee1/Derivates/a415fc0d-1af2-4d30-85d5-a747d952687b.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g d'eau
- 15 g d'algues wakamé en flocons
- 250 g de ricotta
- 1 c. à soupe de jus de citron vert
- du poivre moulu
- 4 galettes de sarrasin froides (voir "Conseil(s)")
- 8 tranches de saumon fumé (180 g)
- 1 orange, pelée à vif
- 1 pomelo rose, pelé à vif
- 2 clémentines, pelées à vif
- 1 brin de menthe fraîche, équeuté
- 1 c. à soupe de graines de grenade (optional)
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1702 kJ / 407 kcal
- Protein
- 26 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 18 g
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