Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di filetti di cernia, senza pelle (150 g cad.)
- 4 pizzichi di sale
- di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 30 g di scalogno
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 750 g di pomodorini ciliegia a metà
- 50 g di acqua
- 5 g di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1108.8 kJ / 265 kcal
- Protein
- 31 g
- Carbohydrates
- 8.7 g
- Fat
- 12.6 g
- Saturated Fat
- 2.1 g
- Fibre
- 2.4 g
- Sodium
- 495.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Orata al sale
40min
Cernia con salsa mediterranea
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Pesce spada agrumato
35min
Merluzzo alla pizzaiola
30min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Salmone al cartoccio
35min
Branzino al cartoccio
1h 10 min