Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 capperi sotto sale, sciacquati
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
- 10 olive verdi denocciolate
- 200 g di pomodori a pezzi
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1027.2 kJ / 245.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 5.7 g
- Fat
- 25.3 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 815.5 mg
Alternative recipes
Uova all'occhio di bue cotte a vapore
15 Min
Insalata fresca di zucchine
50 Min
Pomodori ripieni al tonno
40 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25 Min
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
40 Min
Tartare di pomodori e peperoni
15 Min
Spaghetti alla vesuviana
25 Min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35 Min
Panzanella con mandorle e acciughe
2 Std. 30 Min
Pasta fredda alla caprese
40 Min
Bruschette con pomodorini
3 Std.
Pizzette di melanzane
40 Min