Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 20 capperi sotto sale, sciacquati
- 6 foglie di basilico fresche, lavate
- 10 olive verdi denocciolate
- 200 g di pomodori a pezzi
- 1 pizzico di sale
- olio extravergine di oliva, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1027.2 kJ / 245.5 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Carbohydrates
- 5.7 g
- Fat
- 25.3 g
- Saturated Fat
- 3.5 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodium
- 815.5 mg
Alternative recipes
Uova ripiene
40min
Bruschette con pomodorini
3 Std.
Sugo allo sgombro
45 Min
Coppe di gamberi e fagioli cannellini
30 Min
Insalata tiepida di verdure con condimento alla senape
40min
Bruschette con melanzane
30 Min
Tapenade al tonno
10min
Pollo in salsa verde
40min
Pizzette di melanzane
40min
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2h 15min
Pasta fredda alla caprese
40min