![Zuppa di baccalà alle cipolle Zuppa di baccalà alle cipolle](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/66FC75F5-936A-4E65-8CAB-C7AFADB34F5E/Derivates/1cf53b03-42f2-4a66-ae8f-6e6c9a36d141.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 120 g di cipolle bianche a fette sottili (0.5 cm)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro
- 500 g di baccalà ammollato e dissalato
- pane casereccio a fette, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1058 kJ / 252.7 kcal
- Protein
- 23.8 g
- Carbohydrates
- 6.9 g
- Fat
- 13.6 g
- Saturated Fat
- 2 g
- Fibre
- 0.4 g
- Sodium
- 2255.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Calamari alla napoletana
40min
Coniglio alla siciliana
1 godz. 20 min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà alla ligure
1h
Zuppa di baccalà
1h
Coniglio in porchetta
1 godz. 20 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40min
Stoccafisso con i porri
50 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1hod. 10min
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min
Seppie in zimino
40min