Compatible versions
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais
- 40 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 5 g de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g d'escargots en conserve, égouttés
- 6 tranches de pain de campagne, grillées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 919.8 kJ / 219.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 16.5 g
- Fat
- 9.3 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 390.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Beurre d'escargot
10 Min
Bisque de crevettes
30 Min
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Pâté lorrain
15 godz. 30 min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2h 45min
Moutarde
12 Std.
Beurres composés
10 Min
Verrine de coques, blé et petits pois
1 Std. 10 Min
Sauce soubise
30 Min
Sauce à l'oseille
35 Min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Rognons de veau sauce madère
20 Min