Compatible versions
Cassolette d’escargots et champignons sautés – tartine de pain grillé
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 2 gousses d'ail
- 10 brins de persil frais
- 40 g d'eau
- 400 g de champignons de Paris frais, émincés en lamelles
- 20 g de beurre
- 100 g de vin rouge
- 5 g de fécule de maïs
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g d'escargots en conserve, égouttés
- 6 tranches de pain de campagne, grillées
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 919.8 kJ / 219.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 16.5 g
- Fat
- 9.3 g
- Saturated Fat
- 6 g
- Fibre
- 3.2 g
- Sodium
- 390.5 mg
In Collections
Alternative recipes
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Terrine de poissons aux légumes
6 Std. 30 Min
Soupe à l'oignon gratinée
5h 30 min
Pâté lorrain
15h 30min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
15min
Soupe à l'oignon
50 min
Feuilletés d'escargots aux pleurotes
2u. 45min
Huîtres chaudes, crème à l'échalote
40 min
Minifeuilletés aux escargots
50 min
Sauce blanche
10min
Beurre d'escargot
10min