Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Crema pasticcera
- 500 g di latte intero
- 5 tuorli
- 100 g di zucchero
- 10 g di amido di mais (maizena)
- 40 g di farina tipo 00
- 1000 g di acqua
Meringa
- 140 g di zucchero
- 120 g di albumi
- 1 pizzico di sale
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 6443.4 kJ / 1540 kcal
- Protein
- 46.3 g
- Carbohydrates
- 291.5 g
- Fat
- 23.4 g
- Saturated Fat
- 10.2 g
- Fibre
- 0 g
- Sodium
- 589 mg
In Collections
Alternative recipes
Torta Saint Honoré all'italiana
22h
Pan di Spagna
1 Std.
Madeleine con crema inglese alla vaniglia
1 Std.
Torta bavarese al cioccolato bianco e frutti rossi
7h 30min
Crema mousseline
1 Std.
Torta magica al cacao e arancia
4 Std.
Bignè glassati con crema pasticcera al profumo d'arancia
2 Std.
Chiffon cake alla vaniglia con crema al latte
5 Std.
Crema diplomatica
30 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Crema pasticcera al cucchiaio
15 Min
Crema pasticcera alla vaniglia
15 Min