Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Panna montata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Zabaione
- 60 g di Marsala
- 60 g di vino bianco
- 6 tuorli
- 120 g di zucchero
- 70 g di brandy
- cioccolato fondente, in scaglie
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1570.3 kJ / 375.3 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Carbohydrates
- 22.3 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 13.1 g
- Sodium
- 199.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Cheesecake raw alle fragole
6h 50min
Treccia di trota salmonata sottovuoto
1h 30min
Meloncello
96u.
Zabaione (TM6)
15min
Tiramisù da bere
10min
Ananas sottovuoto
1 Std. 15 Min
Crema al cioccolato bianco con fragole
2 godz. 15 min
Crema agli amaretti "salva dessert"
10min
Piccolo semifreddo alla banana e toffee
2h
Spaghetti alla carbonara con Cottura Sottovuoto
2h
Budino al cioccolato bianco
2h 20min
Panna cotta con salsa al caramello
6 godz. 20 min