Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 15 g di gelatina in fogli
- 150 g di fiocchi di avena
- 60 g di datteri denocciolati
- 40 g di olio di cocco
- 600 g di pesche, sbucciate, denocciolate e a pezzi (2-3 mm)
- 90 g di zucchero
- 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
- 200 g di latte
- 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
- 500 g di formaggio fresco spalmabile
- 20 - 25 fiori edibili, misti, per la decorazione
- Nutrition
- per 1 fetta
- Calories
- 1516.3 kJ / 362.4 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Carbohydrates
- 32.5 g
- Fat
- 23 g
- Saturated Fat
- 13.7 g
- Fibre
- 2.9 g
- Sodium
- 197.3 mg
In Collections
Alternative recipes
New York cheesecake
6 Std. 30 Min
Crema mascarpone al limone senza uova
10 Min
Cheesecake cotta alle fragole
5h 10 min
Mini cheesecake
4h 15min
Cheesecake all'arancia
5u. 40min
Cheesecake ai lamponi
3 Std. 20 Min
Cheesecake alla crema catalana
4h
Cheesecake allo yogurt e fragole
5u. 40min
Cheescake al caco mela
8h
Cheesecake raw alle fragole
6 godz. 50 min
Cestini cheesecake alle fragole
2 Std. 20 Min
Cheesecake monoporzione al limone con coulis di lamponi
2 Std. 30 Min