Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g di melanzane a fette tonde (1 cm)
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di basilico fresco
- 250 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 40 g di Feta, sbriciolata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 162.3 kJ / 38.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 1.7 g
- Fat
- 3 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 185.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Fagottini sfogliati alle melanzane
50min
Parmigiana di cavolfiori
1 Std.
Involtini di melanzane al prosciutto
1 Std.
Finocchi alla valdostana
40min
Finocchi ripieni
1 Std.
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35 Min
Insalata tiepida di verdure con condimento alla senape
40min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40min
Sformato di finocchi
1 Std.
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 phút
Spinaci filanti
40min