Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g di melanzane a fette tonde (1 cm)
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di basilico fresco
- 250 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 40 g di Feta, sbriciolata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 162.3 kJ / 38.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 1.7 g
- Fat
- 3 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 185.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Finocchi alla valdostana
40 min
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Parmigiana di cavolfiori
1j
Involtini di melanzane al prosciutto
1j
Frittata alle zucchine
40 min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1j 30 menit
Melanzane grigliate con emulsione e salsa allo yougurt
35 Min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Bruschette con melanzane
30 min
Peperoni ripieni alla feta
55 Min
Peperoni alla piemontese
55 Min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10 min