Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 350 g di melanzane a fette tonde (1 cm)
- 500 g di acqua
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di basilico fresco
- 250 g di passata di pomodoro
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 40 g di Feta, sbriciolata
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 162.3 kJ / 38.8 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Carbohydrates
- 1.7 g
- Fat
- 3 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 1.2 g
- Sodium
- 185.3 mg
In Collections
Alternative recipes
Peperoni alla piemontese
55min
Cestini di brisèe con caponata di zucchine e melanzane
40 min
Bruschette con melanzane
30 min
Scaloppine con zucchine alla mediterranea
30 min
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1 Std. 30 Min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Zucchine ripiene alla ligure
1 Std. 30 Min
Involtini di melanzane al prosciutto
1h
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Frittata alle zucchine
40 min
Burger di zucchine
1h
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40 min