Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 700 g de l'eau
- 300 g d'asperges vertes
- du beurre, pour graisser
- 20 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- ½ échalote
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 1 oeuf
- 15 g de maïzena
- 1 pincée de noix de muscade moulue
- 8 filets de sole, frais
Citronette
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
- 50 g de jus de citron, fraîchement pressé et filtré
- 1 pincée de sel
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 31.8 g
- Carbohydrates
- 6 g
- Fat
- 19.3 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe mystère
45 Min
Crumble aux poires et crème à la ricotta
1 Std.
Croquettes de crevettes
14 Std. 30 Min
Scampis à la tomate, safran et sauce aux anchois
35min
Saumon sur asperges et vinaigrette aux herbes
45 Min
Tartelette poulet-asperge
1h 35min
Velouté de butternut, poisson et riz aux légumes, crumble pomme-poire
1 Std.
Sauce hollandaise
25min
Sauce béarnaise
15min
Croquette de poisson vapeur à la Thai
45 Min
Borsch
50 Min
Soupe au potiron
35min