Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de beurre, et un peu pour les ramequins
- 30 g de farine de blé, et un peu pour les ramequins
- 250 g de lait
- 150 g de camembert, coupé en morceaux
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 œufs
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 859 kJ / 206.3 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Carbohydrates
- 5.8 g
- Fat
- 14.8 g
- Saturated Fat
- 7.8 g
- Fibre
- 0.3 g
- Sodium
- 275.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Soufflé à la fourme d'Ambert
40 Min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20 min
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Galette fourrée jambon-champignons
40 Min
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1u. 55min
Soufflé au chèvre et au thym
1hod.
Tourte au camembert
3 Std.
Feuilleté de poireau au camembert
55 Min
Tarte croustillante au brie
50 Min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55 Min
Tartine au crottin de Chavignol façon flammekueche
25min
Risotto crémeux au camembert
35 min