Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 500 g Aubergine, geschält, in Stücken (ca. 1 cm), siehe Tipp
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- Wasser zum Kochen
- 320 g Spaghetti
- 30 g Mandeln, blanchiert
- ½ Bund Basilikum, abgezupft, und etwas mehr zum Garnieren
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1936 kJ / 463 kcal
- Protein
- 16 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 15 g
- Saturated Fat
- 4 g
- Fibre
- 8.6 g
- Sodium
- 479 mg
In Collections
Alternative recipes
Maronenspätzle mit Pilzragout
1h
Grünes Spargelpesto
20 min
Auberginen mit Erdnuss-Kokossauce und Reis
1h
Auberginen-Pasta
30 min
Nudeln mit Austernpilzsauce
40min
Auberginen-Bolognese zu Nudeln
35 min
Linguine mit Basilikum-Petersilien-Pesto und veganem Mozzarella
3h 30 min
Avocado-Pesto zu Orecchiette
35 min
Spaghetti mit Grünkohl-Oliven-Pesto
20 min
Salbei-Knoblauch-Pasta
20 min
Auberginen-Tomaten-Pesto
25min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30 min