Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 6 triglie rosse di scoglio, eviscerate e pulite
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1 peperoncino rosso piccante a metà
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 175 g di passata di pomodoro
- 75 g di brodo vegetale
- 5 g di sale
- 10 g di capperi sotto sale, sciacquati
- 1 - 2 rametti di timo fresco, le foglioline
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 2364 kJ / 565 kcal
- Protein
- 41 g
- Carbohydrates
- 7.1 g
- Fat
- 41.1 g
- Fibre
- 1.2 g
In Collections
Alternative recipes
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Totani ripieni su crema di fave
1 Std. 30 Min
Triglie con marinata di capperi e olive
1 Std.
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Pesce spada alla ghiotta
40 Min
Trancio di tonno con cremosa di cipolle
40 Min
Tonno in agrodolce
1 Std.
Calamari alla marchigiana
35 Min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Pesce spada all'arancia
40 Min
Carciofi ripieni
50 Min
Pesce spada al salmoriglio
5min