Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
-
1
arancia, preferibilmente biologica
or 1 limone, preferibilmente biologico - 200 g di acqua
- 100 g di vino bianco
- 160 g di filetti di sogliola, puliti
- 100 g di code di scampi, pulite
- 100 g di robiola
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- pane tostato, a piacere
- verdure miste, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1205 kJ / 288 kcal
- Protein
- 32 g
- Carbohydrates
- 4.9 g
- Fat
- 15.4 g
- Fibre
- 0.8 g
In Collections
Alternative recipes
Mousse salmone e aneto
10 Min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 Min
Calamari sottovuoto ripieni ai carciofi
1 Std.
Paté ai due salmoni
1 Std.
Insalata di cozze e salsa al lime
40 Min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2h 5min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Brasato di cervo al vino rosso e cioccolato di Antonia Klugmann
4 Std. 30 Min
Bicchieri con salmone, gamberetti e avocado
15 Min