Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Le cake
- 150 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre, en morceaux
- 3 citrons jaunes non traités, zeste et jus
- 100 g de polenta
- 200 g d'amandes en poudre
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 3 œufs
Le sirop
- 120 g de sucre en poudre
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 3046 kJ / 731 kcal
- Protein
- 13 g
- Carbohydrates
- 62 g
- Fat
- 48 g
Alternative recipes
Cake poire-sarrasin
1sa 15 dk
Gâteau de semoule au citron
1h 20min
Jolakaka (cake islandais de Noël)
1h 30 min
Kabuni (Riz au lait, raisins secs et pignons)
40 dk
Gâteau à l'orange
1h
Cake gourmand à l'amande
3h 40 min
Cake au citron vert
1h
Cake aux poires très épicé
1h 10min
Pancake aux myrtilles au four
35 dk
Gâteau choco-avocat-pistaches
55min
Gâteau et sirop à l'orange
1sa 15 dk
Riz au lait amande-verveine
1h 30 min