Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 150 g de beurre, en morceaux
- 200 g de sucre en poudre
- 400 g de ricotta
- 2 citrons jaunes non traités (le zeste et jus d'1 citron et seulement le zeste du second citron)
- 200 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 1 pincée de sel
- 3 œufs
- 125 g de myrtilles
- 125 g de framboises fraîches
- 75 g de mûres
- 30 g d'amandes effilées
- Nutrition
- per 1 part
- Calories
- 3895 kJ / 931 kcal
- Protein
- 21 g
- Carbohydrates
- 76 g
- Fat
- 58 g
Alternative recipes
Cake à la polenta au citron
1h 15min
Cake au citron vert
1 Std.
Cake weekend épicé à l'orange
55min
Gâteau à l'orange
1 Std.
Cake aux deux citrons
1 Std.
Cake à la crème de marrons
1 Std.
Cake moelleux coco-banane
1h 5min
Financiers orange-noisette
20 Min
Cake au café et aux noix
1h 10min
Minicakes aux dattes, noisettes et fleur d'oranger
55min
Cake à l'abricot
50 Min
Cake moelleux citron-coco-framboise
1小时 20 分钟