Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g de haricots rouges en conserve, cuits, rincés et égouttés
- 90 g de purée de noisette
- 80 g de sucre de fleur de coco
- 70 g d'eau
- 35 g de cacao en poudre non sucré
- Nutrition
- per 130 g
- Calories
- 2628 kJ / 629 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Glace au yaourt, à la fraise et à la myrtille
10 min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45min
Pâte à tartiner à la noix de pécan
30min
Granité pomme
2 Std. 5 Min
Lait d'avoine
1h 10min
Pain aux différents fruits secs
2sa 55 dk
Pancakes à la farine de sarrasin
30min
Pâte à tartiner au chocolat et à la châtaigne
45min
Pâte à tartiner au cacao sans sucre
5 Min
Muffins au chocolat et au pain rassis
35min
Lait de noisette
45min
Pâte à tartiner à la purée de noisette
10 min