Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 240 g de haricots rouges en conserve, cuits, rincés et égouttés
- 90 g de purée de noisette
- 80 g de sucre de fleur de coco
- 70 g d'eau
- 35 g de cacao en poudre non sucré
- Nutrition
- per 130 g
- Calories
- 2628 kJ / 629 kcal
- Protein
- 25 g
- Carbohydrates
- 61 g
- Fat
- 27 g
In Collections
Alternative recipes
Pâte à tartiner aux speculoos
10 Min
Purée d'amande
10 Min
Lait de noisette
45min
Pain seigle plat et guacamole aux sardines
1 Std. 45 Min
Crêpes indiennes à la farine de pois chiches
30min
Pancakes à la farine de sarrasin
30min
Biscuits au sucre de coco
55min
Pâte à tartiner à la purée de noisette
10 Min
Gâteau chocolat-courgette sans beurre
1h
Pâte à tartiner choco-noisette vegan
20 Min
Pâte à tartiner au cacao sans sucre
5min
Pâte à tartiner chocolat-noisette-aubergine
30min