Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'eau minérale
- 75 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 240 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 10 g de fécule de maïs
- 55 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 jaunes d'œufs
- 1 citron jaune non traité
- 45 g de beurre, en morceaux
- 170 g de myrtilles
- 15 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 6204 kJ / 1475 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 260 g
- Fat
- 54 g
In Collections
Alternative recipes
Bagels américains
2h 50 min
Cannelloni aux crevettes et fenouil
1h
Crème au chocolat, lait de coco et granola
3h
Muffins crumble aux myrtilles
45 min
Mélange pour pain complet
10 Min
Pain complet
16sa
Moelleux citron-myrtille
1 Std. 5 Min
Scones aux myrtilles
35 min
Babka chocolat-caramel
3h
Babka choco-noisettes
2 Std. 55 Min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20 min
Cinnamon rolls
3h 20 min