Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 50 g d'eau minérale
- 75 g de lait
- 8 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 240 g de farine T65, et un peu pour fariner
- 10 g de fécule de maïs
- 55 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 sachet de sucre vanillé
- 2 jaunes d'œufs
- 1 citron jaune non traité
- 45 g de beurre, en morceaux
- 170 g de myrtilles
- 15 g d'eau
- Nutrition
- per 1 pièce
- Calories
- 6204 kJ / 1475 kcal
- Protein
- 44 g
- Carbohydrates
- 260 g
- Fat
- 54 g
In Collections
Alternative recipes
Brioche tressée
14hod. 40min
Brioche butchy à partager
3 godz. 50 min
Pain de campagne
3h 45 min
Cake marbré, glaçage rocher
2h 15 min
Rolls à la crème de marron
2h 25min
Bretzel aux 3 fromages
1 godz. 5 min
Brioches suisses aux pépites de chocolat
7h 5 min
Pain brioché roulé cannelle et cranberries
3h 20min
Babka aux myrtilles
4 Std. 50 Min
Focaccia sauge et pommes de terre
2h 50min
Brioche italienne
3 godz. 15 min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3h 20min