![Pannacotta aux œufs de saumon Pannacotta aux œufs de saumon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FC3B9995-06C6-4864-8243-3CDBA38BD2ED/Derivates/9EEF4302-96C1-4AA4-B0FB-D517698F6E43.jpg)
Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 3 feuilles de gélatine alimentaire (1.9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 1 citron jaune non traité, zeste et jus
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 3 brins d'aneth frais et un peu pour la finition
- 200 g de lait écrémé
- 80 g d'œufs de saumon, dont 1 c. à soupe pour la finition
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 brins d'aneth frais
- Nutrition
- per 1 portions
- Calories
- 590 kJ / 142 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Carbohydrates
- 2.6 g
- Fat
- 12.5 g
- Fibre
- 0.3 g
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