Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 100 g di acqua
- 120 g di latte
- 30 g di strutto
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 3 g di lievito di birra fresco
- 125 g di farina tipo 0
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 312.2 kJ / 74.7 kcal
- Protein
- 2.1 g
- Carbohydrates
- 9.5 g
- Fat
- 2.7 g
- Saturated Fat
- 0.8 g
- Fibre
- 0.7 g
- Sodium
- 116.1 mg
Alternative recipes
Panettone salato di Natale (TM6)
8 Std.
Tigelle
3h 50min
Pizzette
3h 40min
Gnocco fritto
1 Std. 5 Min
Strozzapreti pasticciati
1h 40min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4h 30 min
Zuppa imperiale
1u.
Gnocco al forno con i ciccioli
4h 50min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21h
Piadina romagnola
15min
Gnocco emiliano
4h 50min
Schiacciatina
2 Std. 20 Min