Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 60 g di burro
- 2 uova
- 150 g di semolino
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 1 cucchiaino di sale
- 1500 g di brodo di carne
- prezzemolo tritato, a piacere
- pepe nero macinato, a piacere
- Nutrition
- per 1 porzione
- Calories
- 1530.3 kJ / 365.8 kcal
- Protein
- 16.7 g
- Carbohydrates
- 31.2 g
- Fat
- 19.1 g
- Saturated Fat
- 11.1 g
- Fibre
- 1.5 g
- Sodium
- 43.8 mg
In Collections
Alternative recipes
Spatzle agli spinaci
1h
Zuppa di baita
45min
Salsa bolzanina
15min
Gnocchi bicolore
2h
Asparagi con salsa bolzanina, patate e prosciutto tirolese
1 Std. 10 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30min
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15min