Lonza alla salvia
TM6

Lonza alla salvia

4.1 (30 ratings)

Ingredients

  • 1050 g di acqua
  • 600 g di lonza di maiale, pezzo intero
  • 10 g di olio extravergine di oliva
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • ½ cucchiaino di pepe nero macinato + q.b.
  • 20 - 25 foglie di salvia fresca, lavate e asciugate
  • 2 di mele adatte alla cottura (a pasta farinosa) a spicchi
  • 20 g di burro

Nutrition
per 1 porzione
Calories
1330 kJ / 318.3 kcal
Protein
35.3 g
Carbohydrates
10.2 g
Fat
15 g
Saturated Fat
6 g
Fibre
96.5 g
Sodium
791.8 mg

Like what you see? This recipe and more than 80 000 others are waiting for you!

Sign up for free

Register for our 30 day free trial and discover the world of Cookidoo®. No strings attached.

More information

Alternative recipes