Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 180 g Süßkartoffeln, geviertelt, in dünnen Scheiben (3 mm)
- 1 Frühlingszwiebel, in Ringen (1 cm)
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 140 g), abgetropft
- 40 g Cheddar, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 4 Eier
- 100 g fettarme Milch
- ½ TL Salz
- ¼ TL Chiliflocken
- 1 Prise Muskat
- 500 g Wasser
- Nutrition
- per 1 Portion
- Calories
- 1825 kJ / 417 kcal
- Protein
- 24 g
- Carbohydrates
- 40 g
- Fat
- 18 g
- Fibre
- 5.4 g
In Collections
Alternative recipes
Paprika mit Omelette-Käse-Füllung
1 godz.
Zucchini-Ricotta-Frittata
40min
Kartoffelpizza
1 godz. 10 min
Omelette-Wrap mit Champignons und Spinat
40min
Zucchini-Rosenkohl-Pashtida
1 godz.
Spinat-Reibekuchen-Burger
35 min
Mandelpizza mit Babyspinat
40min
Gefüllte Paprika mit Spinat und Ei
40min
Gratinierte Cannelloni mit Erbsen-Füllung
1 godz. 10 min
Brokkoli-Auflauf mit körnigem Frischkäse
40min
Eier-Gemüse-Muffins
30 min
Zucchininudeln mit Walnuss-Frischkäse-Pesto
30 min