Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di totani piccoli puliti ad anelli
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di piselli surgelati
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 20 g di burro freddo
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 4075 kJ / 975 kcal
- Protein
- 97.5 g
- Carbohydrates
- 56.5 g
- Fat
- 41.4 g
In Collections
Alternative recipes
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1j
Anelli di totano in umido
30 min
Orata al sale
40 min
Filetti di cernia su crema di zucca e porri fritti
50 menit
Calamari su crema di piselli e pomodori
50 menit
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Merluzzo marinato con crema di cavolfiore e zenzero
50 menit
Crema di ceci con vongole
40 min
Crema di zucchine con filetti di sogliola
40 min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 min
Moscardini al limone
30 min