Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g di totani piccoli puliti ad anelli
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di piselli surgelati
- 300 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale grosso
- 20 g di burro freddo
- Nutrition
- per 4 porzioni
- Calories
- 4075 kJ / 975 kcal
- Protein
- 97.5 g
- Carbohydrates
- 56.5 g
- Fat
- 41.4 g
In Collections
Alternative recipes
Insalata di calamari
55 min
Anelli di totano in umido
30min
Cernia con salsa mediterranea
40 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1 Std.
Moscardini al limone
30min
Gallinella al pepe rosa in crema di broccoli
40 Min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Insalatina di calamari e pepe rosso
1 Std.
Calamari su crema di piselli e pomodori
50min
Calamaretti ai pistacchi
30min