Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 600 g d'asperges blanches, coupées en morceaux
- 600 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 1 bouquet de cerfeuil frais (environ 10 g)
-
50
g de crème liquide légère
or 50 g de lait demi-écrémé - 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 283 kJ / 68 kcal
- Protein
- 5 g
- Carbohydrates
- 5 g
- Fat
- 3 g
- Fibre
- 3 g
In Collections
Alternative recipes
Velouté d'asperges et tuiles de fromage
40 Min
Velouté d'asperge au cerfeuil
30 Min
Soupe de laitue
35 Min
Velouté d'endives aux noix de saint-jacques
55min
Soupe asperge citron
55min
Velouté d'asperge
30 Min
Velouté de cresson à l'ail
1 Std.
Velouté de champignons de Paris à l'estragon
20 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Velouté d'endive
35 Min
Potage au poireau
30 Min
Soupe de panais
35 Min