Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 200 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 130 g de fenouil, coupé en morceaux
- 150 g de céleri-rave, détaillé en cubes
- 800 g d'eau
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 119 kJ / 28 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Carbohydrates
- 3.8 g
- Fat
- 0.5 g
In Collections
Alternative recipes
Bouillon de légumes parfumé
45 Min
Soupe complète végétarienne
30 Min
Soupe paysanne express
45 Min
Velouté butternut-poivron rouge
30 Min
Soupe au chou
45 Min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Velouté de légumes, œufs en cocotte aux épinards
1 Std.
Soupe courge-carotte-cumin, poulet aux gnocchis et champignons et crumble aux pommes
1 Std. 15 Min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24 Std.
Velouté du potager
15min
Potage au poireau
30 Min