Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 250 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 150 g de céleri branche, coupé en tronçons
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel marin gris, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g d'épinards frais
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de thym frais
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 101 kJ / 23 kcal
- Protein
- 2 g
- Carbohydrates
- 3.3 g
- Fat
- 0.3 g
In Collections
Alternative recipes
Soupe complète végétarienne
30min
Soupe paysanne express
45min
Bouillon d'asperge vitaminé
15min
Velouté aux saveurs marocaines
35min
Velouté d'automne aux gambas
40min
Soupe épicée aux légumes d'hiver
40min
Potage de potiron et haricots blancs à la menthe
24 Std.
Velouté carotte-betterave
35min
Potage de carottes aux fanes
40min
Potage au poireau
30min
Soupe légère aux légumes
20 Min
Potage Saint-Germain
45min