Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1200 g d'eau
- 250 g de patates douces, en morceaux
- 100 g de lait écrémé
- 1 œuf
- 50 g de fécule de maïs
- 3 c. à soupe de sirop d'agave
- 1 c. à soupe de rhum
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 orange, en tranches
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 515 kJ / 123 kcal
- Protein
- 4 g
- Carbohydrates
- 20 g
- Fat
- 2 g
In Collections
Alternative recipes
Petite crème aux dattes et à la boisson à l'amande
2h 30min
Flan pomme-coco
55min
Moelleux patate douce, vanille et coco
1 Std. 15 Min
Confiture de pommes aux épices
45min
Compote de banane aux épices
30 Min
Focaccia aux figues
2 Std. 10 Min
Cake au citron et au pavot
50min
Melopita de Sifnos (gâteau grec à la ricotta)
50min
Gâteau de pain perdu aux framboises
35 Min
Semoule au lait d'amande
2h 15 min
Crème dessert au thym citron
30 Min
Pudding banane-raisin sans sucre ajouté
1 Std.