Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 1 gousse de vanille
- 1 c. à café de graines de fenouil
- 100 g de cassonade
- 100 g de farine de blé
- 60 g d'amandes émondées
- 100 g de beurre, coupé en morceaux
- 500 g de rhubarbe surgelée, décongelée, coupée en tronçons d'1-2 cm
- 120 g de noix
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 1896.7 kJ / 456.5 kcal
- Protein
- 7.8 g
- Carbohydrates
- 32 g
- Fat
- 31.8 g
- Saturated Fat
- 10.7 g
- Fibre
- 4.3 g
- Sodium
- 138.2 mg
In Collections
Alternative recipes
Crumble pomme fraise rhubarbe
45min
Parmentier de céleri, maquereau à la moutarde par d'Eric Guérin
1h
Crumble pommes-figues
45min
Tarte à la rhubarbe et aux amandes
3h 40 min
Gâteau à la rhubarbe et aux amandes
2h 10min
Tarte pomme-rhubarbe
1h 20min
Clafoutis léger à la rhubarbe
1h
Fondant caramélisé à la rhubarbe
2 Std. 30 Min
Clafoutis à la rhubarbe
55min
Tôt-fait à la rhubarbe
1h 15min
Crumble rhubarbe-gingembre
55min
Crumble de rhubarbe, fraise et noix de coco
40 Min