Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
- 30 g de pistaches, décortiquées, émondées et non salées
- 3 œufs
- 250 g de ricotta
- 50 g de lait écrémé
- 20 g de fécule de maïs
- 100 g de miel
- beurre, pour le plat
- 500 g d'abricots frais, en morceaux
- Nutrition
- per 1 portion
- Calories
- 966 kJ / 227 kcal
- Protein
- 9 g
- Carbohydrates
- 24 g
- Fat
- 10 g
In Collections
Alternative recipes
Gâteau aux abricots et aux amandes
50 min
Couronne à la pomme et au citron
50 min
Clafoutis aux poires et aux amandes
45 min
Clafoutis aux pommes et amandes
1 godz.
Cuajada aux abricots
50 min
Clafoutis à la pêche, au mascarpone et au citron vert
1 godz.
Tarte sucrée du Berry
1 godz.
Flaugnarde aux poires
50 min
Cake aux abricots et au citron
55min
Cake romarin et pêche
55min
Flan aux pommes
50 min
Cake à la noix de coco et aux pépites de chocolat
1 godz.