Difficulty
Most of our recipes are easy. Those that require a little more time or cooking ability are rated medium or advanced.
Preparation time
This is how much time you need to prepare this meal.
Total time
This is the time it takes to prepare this meal from start to finish: marinating, baking, cooling etc.
Serving size
This shows how many portions this recipe makes.
Ingredients
Pasta choux
- 150 g di acqua
- 50 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 120 g di farina tipo 00
- 3 uova
Crema al cioccolato fondente
- 50 g di cioccolato fondente (70% di cacao), a pezzi
- 250 g di latte
- 50 g di zucchero
- 25 g di farina tipo 00
- 1 uovo
Copertura al cioccolato bianco
- 100 g di cioccolato bianco, a pezzi
- 350 g di panna (min. 30% di grassi)
- riccioli di cioccolato q.b.
- Nutrition
- per 1 pezzo
- Calories
- 875 kJ / 209 kcal
- Protein
- 4.3 g
- Carbohydrates
- 16.3 g
- Fat
- 14.1 g
- Fibre
- 0.6 g
In Collections
Alternative recipes
Crema chantilly
35 Min
Tortino di cioccolato con cuore morbido
2h
Panna montata
10min
Crema chantilly con gocce di cioccolato
20 Min
Profiteroles
2h
Cheesecake mascarpone e cioccolato
5h 30 min
Cannoli alla crema Chantilly
1h 5min
Patate duchessa
1 Std.
Torta alle 3 mousse
5h 30 min
Crostata al tiramisù
3h 15min
Bon bon ripieni di gianduia
1 Std. 30 Min
Bon bon ripieni di toffee
2 godz. 30 min